Hvad er typerne og anvendelserne af ingeniørplast

31-05-2022

Mange produkter, der bruges i vores liv, er plastik. Før vi køber plastprodukter, skal vi vide om typer og anvendelser af ingeniørplast?


1: Polyphenylenoxid

Forbruget af polyphenylenoxid har altid været meget stort. På nuværende tidspunkt har det gradvist erstattet rustfrit stål til fremstilling af kirurgiske og medicinske instrumenter og involverer også fremstilling af gear, blæserblade, rør, ventiler og dele i nogle elektroniske og elektriske industrier.


2: Polyphenylensulfid

Polyphenylensulfid, forkortet som PPS, er også en relativt høj pris plast i ingeniørplast. Det blandes ofte med andre materialer i brugsprocessen. Det har god varmebestandighed, korrosionsbestandighed til en vis grad og flammehæmning.


3: Polyamid

Polyamid er faktisk, hvad folk ofte kalder nylon. Det er også den mest populære form for ingeniørplast. Det har gode mekaniske egenskaber, holdbarhed, korrosionsbestandighed og varmebestandighed. Det vigtigste er, at dens behandling er meget bekvem. På nuværende tidspunkt er det blevet meget brugt i bilindustrien, elektroniske og elektriske industrier.


4: Polycarbonat

Den største egenskab ved polycarbonat er, at den har metallignende styrke, god duktilitet og sejhed. Det ligner meget glas og har en meget god lystransmission. Derfor bruges det ofte som belysningsglas, lampeskærm, signallampe, forrude osv. det er en af ​​de ingeniørplast, der er meget udbredt i øjeblikket.


5: Polyoxymethylen

Polyoxymethylen er en af ​​de mest lovende plasttyper inden for ingeniørplast. På grund af dets hårdhed og styrke som metal, har det gradvist erstattet nogle metaldele og er blevet meget brugt i elektronisk og elektrisk, maskineri, instrumentering, daglig let industri, bil, byggematerialer, landbrug og andre industrier. Jeg tror på, at dens fremtidige udvikling vil blive bedre.

What are the types and uses of engineering plastics


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik